Hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor? Borç kapama kredi başvurusu 2021 nasıl yapılır?

Borç kapama kredisi veren bankalar belli oldu. Bankaların sağladığı borç kredisinden yararlanmak isteyenler aramalarında Hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor? Borç kapama kredi başvurusu 2021 nasıl yapılır? sorularına yanıt arıyor. Her banka özel borç kapama kredisi ile müşterilerine ayrıcalık sağlıyor. İşte tüm detaylar...

Borç kapama kredi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Her banka farklı kredi çeşitleri ile kampanyalar düzenliyor. Kredi borcu olan vatandaşlar ise hangi bankanın ne kadar kredi verdiği önem arz ediyor. Pandemi süreci ile beraber kredi borçları bir hayli birikiyor. Peki, Hangi bankalar borç kapatma kredisi veriyor? Borç kapama kredi başvurusu 2021 nasıl yapılır?

BORÇ KAPATAN BANKALAR HANGİSİ?

Garanti Bankası 36 ay vade imkanı ile 25 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Qnb Finansbank kişiye özel uygulamış olduğu faiz oranı ile 50.000 TL'ye kadar borç kapama kredisi sunuyor.

ING Bank kişiye özel uygulamış olduğu faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar borç kapama kredisi sunmaktadır.

İş Bankası kişiye özel 36 ay vadeli kredi notuna göre kredi imkanı sunuyor. Akbank 20 bin TL'ye kadar 12 ay vade imkanı ile güncel faiz oranlarında kredi imkanı sunmaktadır.

Borç transferi özelliği ile borçlarınızı tek bankada toplayabilme imkanınız bulunmaktadır. Borç kapama kredisi veya borç transferi kredisi müşterilerinin dağınık olan kredilerinin tek bir çatı altında toplayıp aylık düzenli taksitlerle ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Bu kapsamda belirli bir limite kadar uygulanır ve kredi olanağı sağlanır. Müşteriler borç ödemelerini farklı farklı bankalara değil daha uzun vadede tek bir bankaya yapma fırsatı elde ederler.

Vakıfbank kredi kartı borcu olanların bu borçlardan kolayca kurtulması için uygun faiz oranları ile kredi kartı borcu kapatma kredisi vermektedir. 1 yıl sonra ödemeye başlama seçeneği sunulan yeni kredide bu seçenek ayda sadece 0,49 faiz oranı ile kullanılabilecek. Vakıfbank tarafından başlatılan bu krediye başvurmak isteyenlerin banka müşterisi olmasına gerek yok. Kredi kartı borcu olan tüm vatandaşlar krediye başvuru sağlayabilecek. İsteyen kişiler için uygun ödeme koşulları ve seçenekleri mevcut olacak.

Düşük faiz imkanları sunan Ziraat bankası sizlerin birikmiş bütün borçlarını kendisine transfer ederek 60 aya kadar yeniden yapılandırma fırsatı sağlamaktadır. Toplam borçlarınız karşılığında kullanacağınız kredi Ziraat tüketici kredisi kapsamında sağlanmaktadır.

Ziraat borç kapatma kredisinin başvuruları sadece bankanın "Bireysel Müşteriler" departmanlarına yapılmaktadır.

Halk Bankası borç kapatma kredisi faiz oranları 2020 yılında 1,05'ten başlamaktadır. Vade miktarı ise 60 aya kadar çıkarılabilmektedir. Kredi tahsis ücreti alınmayan bu kredinin yıllık masrafı %16 civarında oluyor. Bu krediden yararlanamayan kişiler Halk Bank 50.000 TL ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanabilmektedir. Halk Bankası borç kapatma kredisi ile benzer şartlara ve vade oranlarına sahip olan Halk Bank 50.000 TL ihtiyaç kredisi vatandaşların borçlarını kapatmak için kullandığı yöntemlerden bir diğeridir.

BORÇ KAPAMA KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Borç kapama kredi başvuruları, bankaların şubelerinden gerçekleşmektedir. Detaylı bilgi almak için arzu ettiğiniz bankanın müşteri temsilcileri üzerinden ya da internet sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.