Biz Zorlu’yu ‘hayalle’ kurduk şimdi sıra çocuklarda…

Zorlu Çocuk Tiyatrosu’na 13 yılda 20 milyon lira kaynak aktaran Zorlu Holding, çocukları hayallerinin peşinden gitmeye davet ediyor. Olgun Zorlu, “Biz de Zorlu Holding’i hayalle kurduk” diyor.

ŞENAY KÖŞDERE

Zorlu Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla 13 yıldır çocukların hayal dünyalarını renklendiren Zorlu Holding, “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasını başlatıyor. Türkiye’yi geleceğe hayal gücünün taşıyacağına inandıklarını vurgulayan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu, “Sınırsız bir hayal gücü ve bu hayale ulaşmak için çok çalışarak  Türkiye’nin en büyük gruplarından biri haline geldik. Biz istiyoruz ki çocuklarımız da hayal kursun ve hayallerinin peşinden gitsin” dedi. 

700 BİN ÇOCUĞA ULAŞTIK

2003 yılında Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nu kurarken de bu düşünceyle hareket ettiklerini söyleyen Zorlu, çocukların zengin hayal dünyasına tiyatro aracılığıyla bizzat şahitlik ederek eşsiz bir deneyim yaşadıklarına dikkat çekti. Zorlu, “Bu süreçte Tiyatromuz aracılığıyla 13 yılda, 1000’e yakın oyunla,700 bin çocuğa ulaştık. Her yıl yaklaşık 1,5 milyon lira kaynak aktarılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu’na 13 yılda ayırdığımız kaynak 20 milyon lirayı buldu” diye konuştu.

Türkiye’de bir ilk olacak

“Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının Türkiye’de bir ilk olacağının altını çizen Zorlu, “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının, çocukların kurdukları hayalleri hayata geçirebilmeleri için fırsat sunacak bir platform olacağını ifade etti.