Bitcoin'de ATH ne demek? BTC ATH anlamı nedir?

Kripto para birimi Bitcoin 66 bin 88 dolar ile rekor kırdı. Bitcoin ile ilgili aramalar hız kazandı. Bitcoin fiyatları, tarihi zirvesini 66 bin 88 Dolar seviyesine kadar yükseldi. Kullanıcılar ''Bitcoin'de ATH ne demek? BTC ATH anlamı nedir?'' sorularının anlamını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Bitcoin'de ATH kısaltımının açılımı yoğun olarak araştırılıyor. Bitcoin 66 bin doları geçerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Kripto para birimi Bitcoin bugünkü işlemlerde 14 Nisan'da gördüğü tarihi zirvesini aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Bitcoin fiyatları, tarihi zirvesini 66 bin 88 Dolar seviyesine kadar yükseltirken, saat 17.01 itibarıyla yüzde 3,26 oranında yükselişle 66 bin 10 dolar seviyesinde hareket ediyor.

ATH NE DEMEK?

ATH, Tüm zamanların en yüksek seviyesine verilen bir kısaltmaya denir. İngilizce terim olarak All Time High'ın kısaltması olarak adlandırılıyor.

BITCOIN REKOR KIRDI

Kripto para birimi Bitcoin bugünkü işlemlerde 14 Nisan'da gördüğü tarihi zirvesini aşarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Bitcoin fiyatları, tarihi zirvesini 66 bin 88 Dolar seviyesine kadar yükseltirken, saat 17.01 itibarıyla yüzde 3,26 oranında yükselişle 66 bin 10 dolar seviyesinde hareket ediyor.