BİM'de bu hafta neler var? BİM 26 Ağustos kırtasiye ve aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı!

BİM aktüel ürünleri yakından takip ediliyor. BİM müşterileri her hafta salı ve cuma günü markete gelen ürünlerden ihtiyacı olanları uygun fiyata satın alıyor. Peki, BİM'de bu hafta neler var? BİM 26 Ağustos kırtasiye ve aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı mı?

BİM cuma kataloğu merak ediliyor. BİM 26 Ağustos cuma günü hangi ürünleri satışa çıkaracağı müşteriler tarafından araştırılıyor. BİM'de 26 Ağustos itibarıyla kırtasiye ürünleri satışa sunulacak. Peki, BİM'de bu hafta neler var? BİM 26 Ağustos kırtasiye ve aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı mı?

BİM 26 AĞUSTOS KATALOĞU YAYINLANDI MI?

BİM 26 Ağustos aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Katalogta sadece kırtasiye ürünlerine yer verildi. Çocukların okulda ihtiyacı olabilecek tüm ürünler uygun fiyatlarla alıcıya sunuldu. İşte tek tek BİM kırtasiye ürünleri ve fiyatları...

BİM KIRTASİYE ÜRÜNLERİ NELER?

Her sene olduğu gibi bu sene de BİM'de çanta, beslenme çantası, suluk, defter çeşitleri, kalem ve silgi çeşitleri, kuru, sulu ve pastel boya çeşitleri, tahta ve fosforlu kalem çeşitleri, not defteri, sticker ve etiket çeşitleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu Cuma BİM'de, Faber Castell 4'lü Desenli Kurşun Kalem 13,90 TL, Faber Castell 12'li Sulu Boya 24,90 TL, Faber Castell 10'lu Renkli Tükenmez Kalem 39,90 TL.

BİM'de, Studi Taşlı ve Sulu Tükenmez Kalem Çeşitleri 24,50 TL, Studi Pelüşlü ve Simli Özel Seri Defter 59,00 TL, Pelüş Anaokulu Çantası 99,00 TL.