Belediyeler peş peşe açıkladı: Memur alımı yapılacak! 65 KPSS puanı olan başvuruyor

KPSS sınavına her yıl binlerce vatandaş katılıyor. Çünkü memur alımı ilanları Türkiye'deki birçok insanın dikkatini çekiyor. Bunun yanı sıra Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı ve Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı da memur alımı yapılacağını açıkladı. Üstelik bir ilanda en az 65 KPSS puanı isteniyor. Detaylar haberimizde…

Memur alımı ilanları Türkiye'deki birçok insan tarafından takip ediliyor. Bu nedenle pek çok insan KPSS sınavına giriyor. Devamında ise puanına uygun kamu kurumlarına başvuru yapıyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştiren kamu kurumları hemen herkesin dikkatini çekebiliyor.

Öte yandan Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı ve Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı da memur alımı ilanlarını adeta peş peşe açıkladı.

NİĞDE İLİ BOZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI İLANI

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 75 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile 1 adet memur alımı yapılacağı aktarıldı. Başvuru yapılacak pozisyon ise tekniker olarak belirtildi.

Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak memur alımı ilanında KPSS puanının yanı sıra adaylardan farklı şartlar da aranıyor. Söz konusu şartlar aşağıda yer alıyor.

Resmen açıklandı: KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunu olan başvuruyor

EN AZ 65 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANI

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 65 KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile 1 adet memur alımı yapılacağı açıklandı.

Kırşehir ili Mucur Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanında, KPSS puanının yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Niğde ili Bozköy Belediye Başkanlığı tarafından duyurulan söz konusu şartlar aşağıda yer alıyor.

Skoda yapacağını yaptı: Taksitle SUV otomobil imkanı! Üstelik faiz yok

Resmen açıklandı: 50 KPSS puanı gerekiyor! Memur alımı yapılacak