Bekçilik sonuçları için heyecan dorukta

Bekçi olmak isteyen bekçi adayları, son olarak mülakat sınavında ter döktü. Şimdi sırada sonuçların açıklaması var. Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının % 25’i ve sözlü sınav puanının %50’sinin toplamı olarak hesaplanacak.

Sözlü sınavların tamamlanmasının ardından binlerce bekçi adayı sonuçların açıklanması için gözlerini Polis Akademisi'ne çevirdi. Bekçi adayları sınav sonuçları için Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından herhangi bir açıklama yapılıp yapılmadığını merak ediyor. 

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Polis Akademisi'nden bekçilik mülakat sonuçları için gün ve saat belli olmadı. Sözlü mülakat sonuçlarının kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.Sonuçlar açıklandığı anda pa.edu.tr adresinin duyurular kısmında adaylara ilan edilecek.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.