Bekçi alımı sonuçları için heyecan dorukta

pa.edu.tr sık sık ziyaret ediliyor. Bekçilik sözlü sınav sonuçlarının açıklanması ile adayların mülakatlardan elde ettikleri puanlar ortaya çıkacak ve tercih yapılacak Bekçilik sözlü mülakat sonuçları, kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenilecek.

Bekçilik sonuçları hangi gün, saat kaçta açıklanacak? sorusu arama motorunda sık sık araştırılıyor. Binlerce bekçi adayı dört gözle mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Adayların başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının % 25’i ve sözlü sınav puanının %50’sinin toplamı olarak hesaplanacak. 

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI 2019 NE ZAMAN, HANGİ GÜN AÇIKLANACAK?

Polis Akademisi'nden bekçilik mülakat sonuçları için gün ve saat belli olmadı. Sözlü mülakat sonuçlarının kasım ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.Sonuçlar açıklandığı anda pa.edu.tr adresinin duyurular kısmında adaylara ilan edilecek.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BEKÇİLİK SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.