2021 Hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bayram kredisi verecek mi?

Bayram kredisi veren bankalar arama yapılan konu başlıklarından oldu. Kamu ve özel bankalar ihtiyaç halinde uygun vadeli ve faiz oranlarıyla bayram kredisi veriyor. Peki, 2021 Hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bayram kredisi verecek mi? Haberimizin içerisinden konu hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Bayram kredisi veren bankalar yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. Uygun faiz oranları ile müşterilerine kredi fırsatı sunuyor. Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber vatandaşlar konuya yönelik araştırmalar yapılıyor. 2021 Hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat bayram kredisi verecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

BAYRAM KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

AKBANK

Akbank 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

İŞ BANKASI

Anında Bayram Kredisi ile size özel belirlenen faiz oranıyla, 50.000 TL'ye kadar, 36 aya varan vadeler ve 90 güne varan ödemesiz dönemli kredi kullanma fırsatı İş Bankası tarafından veriliyor.

İNG

%1,35 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kampanyasından, henüz ING'li olmayan müşteriler 5 Temmuz 2021 - 31 Temmuz 2021 arasında 10.000 TL ile 50.000 TL arasında kredi kullanarak yararlanabilir.

Kredi kampanyası 36 aya varan vadede, Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olur.

Bazı kamu bankaları bayram kredisi yerine çeşitli kredi seçenekleri sunuyor. İşte Halkbank, Ziraat ve Vakıfbank ihtiyaç kredisi detayları;

HALKBANK

Kredinizi aylık %1,67 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak 36 ay vadeli kullanabilirsiniz.

Kredi ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

VAKIFBANK

Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri'nde.

Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz.

Kredinizi,

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli

Azalan taksitli

3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Son taksit balon ödemeli,

Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI

Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredisi bulunuyor.

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.