Bayram kredisi veren bankalar hangileri? 3 ay ödemesiz bayram ihtiyaç kredisi fırsatı!

Bayram kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ramazan Bayramı'nı yıllık izni ile birleştirenler, memleketine ya da tatile gitmek isteyenler ve nakite ihtiyacı olanlar bankaların kampanyalarını araştırıyor. Peki, Bayram kredisi veren bankalar hangileri? Hangi banka ne kadar faizle bayram kredisi veriyor?

Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Arefe ile birlikte 3.5 gün sürecek Ramazan Bayramı'nda nakite ihtiyacı olanlar bankaların kredi kampanyalarını merak ediyor. Peki, Bayram kredisi veren bankalar hangileri? Hangi banka ne kadar faizle bayram kredisi veriyor?

BAYRAM KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Yapı Kredi Bankası bayram kredisi kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanan vatandaşlar kredi taksitlerini 3 aya kadar erteleyebilecek. 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için başvurular Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebiliyor.

Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyası seçilmelidir.

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay olup, en fazla 90 gün öteleme seçeneği sunulmaktadır.

Ödemesiz dönemlere ait faiz tutarı ilk taksite yansıtılır.

Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz.

Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

AKBANK'TAN DA 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

"İhtiyaç Kredisi Başvurusu ile İhtiyaçlarını Erteleme! İhtiyaç anında kredin Akbank'ta. Kredine hemen başvur, ödemeye 3 ay sonra başla." kampanyası başlatıldı.

50.000 TL'ye kadar 36 ay, 50.000 TL ve üzeri için 24 aya kadar kredin Akbank'ta.

Akbank Mobil ve İnternet üzerinden 100.000 TL'ye kadar krediye başvurabilir, onaylanması durumunda kredini kullanabilirsin. 100.000 TL üzeri kredi talebini iletmek için Akbank şubelerine gidebilirsin.

Akbank müşterisiysen, Akbank Mobil ve İnternet üzerinden, belgesiz imzasız kredini kullanabilirsin. Henüz Akbank müşterisi olmadıysan, kimlik, gelir durumu ve adresini teyit eden belge ile en yakın Akbank şubesine başvurabilirsin. Ek belgeye ihtiyaç duyulursa şubemiz seni bilgilendirir.