Başvurular başladı! En az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacak…

Türkiye'deki birçok vatandaş çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Bingöl Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile kamu kurumlarında çalışmayan isteyen birçok vatandaş, çeşitli ilanlara başvuru yapabiliyor. Ayrıca bu noktada Bingöl Üniversitesi de en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

EN AZ 60 KPSS PUANI İLE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Bingöl Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere, en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca Bingöl Üniversitesi bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile yapılacak olan sözleşmeli personel alımı ilanında; destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ve büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu. İşte söz konusu pozisyonlar ile ilgili detaylar;

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Bingöl Üniversitesi bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca personel alımı ilanına başvurular bugün (27 Mart 2024) başladı. Son başvuru tarihi ise, 5 Nisan 2024 mesai bitimi olarak belirtildi.

Bingöl Üniversitesi bünyesinde açıklanan ilanda, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca söz konusu şartlara ve diğer detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bingöl Üniversitesi KPSS ile sözleşmeli personel alımı ilanı için buraya tıklayın.

İlan resmen açıklandı: Onlarca personel alımı yapılacak! En az 55 KPSS puanı isteniyor...