Bahçeşehir'in tam merkezinde 2700 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir'in en merkezi noktasında yeni bir sosyal konut projesi başlattı. 2+1 dairelerin 344 bin liradan başladığı projeden yüzde 5 peşinat ve 2700 lira taksitle ev sahibi olmak mümkün.

ŞENAY BÜYÜKKÖŞDERE

Başakşehir Belediyesi, orta ve düşük gelir gruplarının ev sahibi olabilmesi için Akar Grup işbirliğiyle Yuvam Bahçeşehir Evleri projesini hayata geçiriyor. Bahçeşehir’in merkezi noktasında bulunan proje 752 konut ve 16 mağazadan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin bulunduğu konut projesinde daire fiyatları ise 344 bin TL’den başlıyor. Yuvam Bahçeşehir Evleri’nden 0,64 vade oranı, yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar 2 bin 700 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla ev sahibi olmak mümkün.

GÖL MANZARASI VAR

Projenin tanıtım toplantısına katılan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’de ‘herkes için konut, herkes için mutlu bir yuva’ mottosuyla yeni konut projesine başlıyoruz” dedi. Projeyi, ailelerin tüm ihtayaçlarını düşünerek hayata geçirdiklerini vurgulayan Kartoğlu “Yuvam Bahçeşehir Evleri kolay ulaşım imkanı, eşsiz göl manzarası ve yeşil alanlarıyla yeni bir hayatın anahtarını sunuyor” diye konuştu. Sosyal konut projelerinin devam edeceğini ifade eden Kartoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Başakşehir arazi yapısı olarak depreme dayanıklı bir bölge ve bu yönüyle ön plana çıkıyor. Bugün de sosyal içerikli binaların tanıtımını yapıyoruz. Proje, lokasyon olarak Başakşehir’in en güzel yerlerinden birisi. Hem şehir içerisinde hem de insanların rahatlıkla alabileceği rakamlarda. Amacımız düşük gelirli insanlarımızın da konut sahibi olması.”

TRAFİK RAHATLIYOR

Vatandaşların Bahçeşehir’e gelirken yaşadığı trafik problemiyle ilgili de bir müjdeli haberi duyurmak istediğine dikkat çeken Başkan Kartoğlu, “Ulaştırma Bakanımız tarafından da ilan edilecek olan Başakşehir, Bahçeşehir, Hadımköy üçüncü köprü bağlantı yolunun inşaatı yakın zamanda başlayacak. Bu yolun tamamlanmasıyla Başakşehir’deki yaşam keyfi daha da artmış olacak” diye konuştu. 

KURAYLA SATILACAK

752 konut ve 16 mağazadan oluşan projenin ilk etabı olan 315 daire kura yöntemiyle satışa çıkarılacak. Yoğun talep beklenen kuraya katılabilmek için ise ‘ev sahibi olmama’ şartı aranıyor. 14 Ağustos’ta başlayan ön bavuru süresi ise 21 Ağustos’ta sona eriyor. 

KENDİNE AİT KORUSU VAR

Akar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pamuk ise Yuvam Bahçeşehir Evleri projesinin vatandaşlara modern yaşam alanları ve çocuklar için güvenli bir ortam sağlamayı vaad ettiğini belirtti. Pamuk, “24 saat güvenliğin bulunacağı projede açık kapalı otopark, spor salonu, sosyal alanlar bulunuyor. Kendisine ait bir korusu da bulunan proje, Bahçeşehir’in en merkezi lokasyonunda okul ve hastanelere yakın yerde konumlanıyor.