ASDEP mülakat sonuçları nasıl sorgulanır? ASDEP sonuçları açıklandı mı? Sonunda müjdeli haber geldi...

ASDEP sonuçları uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Sonuçları bir an önce öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırmalar yapmaya başlamıştı. Merak edilen konuya dair açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapıldı. ASDEP sonuçları açıklandı mı? ASDEP mülakat sonuçları nasıl sorgulanır?

ASDEP sonuçları için müjdeli haber geldi. Uzun süredir heyecanla beklenen personel alımında sona gelindi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, toplamda 4175 personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Peki, ASDEP sonuçları açıklandı mı? ASDEP mülakat sonuçları nasıl sorgulanır?

ASDEP SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın sözleşmeli personel alımı için gerçekleştirdiğimiz sözlü sınavın sonuçları internet sitemizde yayınlandı." ifadelerini kullandı.

SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ASDEP MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Birden fazla bölüm mezunu olan ya da birden fazla pozisyonun yer aldığı personel alımı mülakat sonuçları "https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden sorgulanıyor. Tercihler için ayrıca duyuru yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bakanlığımızın sözleşmeli personel alımı için gerçekleştirdiğimiz sözlü sınavın sonuçları internet sitemizde yayınlandı.
Sınavda başarılı olan tüm yeni çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hep birlikte 85 milyona hizmet götüreceğiz. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.