Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sonuçları sorgulama..

ASDEP sonuçları açıklandı mı? sorusu başvuru yapan adaylar tarafından merak ediliyor. 2019 ASDEP sonuçları ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kasım ayında yaptığı duyuru ile ile taşra teşkilatı il müdürlükleri ve sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere sürekli işçi alınacağını açıklamıştı. 27 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında başvurular alındıktan sonra sonuçlar beklenmeye başladı. ASDEP sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle..

Gözler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sürekli işçi alım başvuru sonuçlarına çevrildi. Başvurular 27 Kasım – 6 Aralık tarihleri arasında kabul edilmişti. Kura sonuçları açıklandığında asil veya yedek olarak belirlenen adaylar sonuçlarını kimlik bilgileri ile öğrenecek. ASDEP sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde sizlerle..

ASDEP KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ASDEP SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı duyuruda "Sürekli İşçi Alım Kurası 10.12.2019 tarihinde saat 14.00'da Bakanlığımız Emek yerleşkesi Reşat Moralı toplantı salonunda (Emek Mahallesi 17. Cadde No:13 Pk: 06520 Emek / ANKARA) yapılacaktır." diye belirtti.  Kura çekilişi gerçekleştirildi. Kura sonucunda asil veya yedek olarak belirlenen adaylar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinin İnternet sayfasından duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

KAZANAN ADAYLAR SÖZLÜ SINAVA GİRECEK

Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Bakanlığın veya ilgili İl Müdürlüğünün internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.