Araba alacaklar dikkat: İşte Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobiller!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı adeta her geçen gün artıyor. Bu nedenle ucuz arabalar da araştırılabiliyor. Peki Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte en ucuz 3 araba…

Otomotiv sektöründeki elektrikli dönüşümü hızlıca devam ediyor. Ayrıca vatandaşların elektrikli otomobillere olan ilgisi adeta gün geçtikçe artıyor. Bu nedenle pek çok vatandaş tarafından, ''Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri?'' sorusu da araştırılabiliyor.

Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobiller her ay değişiklik gösterebiliyor. Çünkü otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla yeni fırsatlar sunabiliyor. Öte yandan yeni otomobil üreticileri de Türkiye'deki otomotiv piyasasına giriş yapabiliyor. Bunun yanı sıra 2024 Şubat ayı için en ucuz 3 elektrikli otomobil de belli oldu. Bu nedenle sıfır elektrikli otomobil satın almak isteyenlerin, söz konusu arabalara da dikkat etmeleri öneriliyor.

TÜRKİYE'DEKİ EN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİLLER

Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobiller denildiğinde, ilk sırayı Citroen Ami modeli alıyor. Çünkü söz konusu otomobil, 421 bin TL'den satışa çıkartılıyor. İşte Citroen Ami otomobil modelinin görünümü;

Şubat ayında en ucuz ikinci elektrikli otomobil olarak Dacia Spring modeli ön plana çıkıyor. Nitekim söz konusu araba Extreme Electric 65 bg versiyon ve 885 bin TL.

Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobil sıralamasında üçüncü ise, Leapmotor T03. Söz konusu araba 899 bin TL'den satışa çıkartıldı.

Not: Yukarıdaki araba modellerinin yanı sıra; Yudo 3, Opel Corsa-e, MG4, Renault Zoe ve Fiat 500e gibi otomobil modelleri de uygun fiyatları ile dikkat çekebiliyor.