Gram altınla ilgili son dakika gelişmesi! Altın almalı mı satmalı mı?

Gram altın almalı mı satmalı mı? Altın alım-satım yapmak için doğru zaman mı? Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri nedir? sorularına yanıt arayana vatandaşlar altın fiyatlarındaki hareketliliği yakından takip ediyor. Gram altın son dakika itibarı ile 510 liraya kadar yükselmiş durumda. Uzmanlara göre, altın için yarınki Fed öncesinde yeni bir oluşum beklenmiyor. Altındaki yükselişin orta ve uzun vadede devam edeceğini belirten uzmanlar, düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ve aceleci olunmaması gerektiğini vurguladı. İşte 16 Haziran güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik son dakika itibarıyla devam ediyor. NATO Liderler Zirvesi öncesi 500 liranın altına kadar düşen gram altın an itibarı ile 510 liradan işlem görerek yükselişini sürdürüyor. Peki gram altın almalı mı satmalı mı? Altın alım-satım yapmak için doğru zaman mı? Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri nedir? Uzmanlara göre altın fiyatlarındaki düşüşü alım fırsatı olarak değerlendiriyor. İşte 16 Haziran güncel altın fiyatları...

Gedik Yatırım'ın bülteninde, altın fiyatlarına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Ons altın dün 1844 dolar seviyesine doğru geri çekilmesinin ardından buradan aldığı destekle kayıplarını telafi etmeye çalışıyor.

Altın için yarınki Fed öncesinde yeni bir oluşum beklenmiyor. Ons altın Fed'i beklediği için Fed öncesinde yön arayışını sürdürüyor.

ABD 10 yıllık tahvil faizinin sakin seyri ve Dolar endeksindeki yatay görünümde, altının bu hareketini şimdilik zorlaştırmıyor. Bugün için ABD'den açıklanacak veriler bulunuyor, etkisi sınırlı kalabilir

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün 510 liradan işleme alınıyor. Gram altında şu an itibarıyla biraz yükseliş söz konusu.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı bugün 817 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 837,10 lirada konumlanmış durumda.

CUMHURİYET ALTINI BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz günlerde alış hem de satış fiyatı 3 bin liranın üstüne çıkan Cumhuriyet altınının an itibarıyla alış fiyatı 3.270,70 satış fiyatı ise 3.341,70 TL.

YARIM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı bugün 1.635,90 lirada bulunurken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 1.676,10 lirada konumlanmış durumda.

22 AYAR BİLEZİK BUGÜN NE KADAR?

22 ayar bilezik bugün alış fiyatı 466,54 satış fiyatı ise 496,65 liradan işlem görüyor.