Alımlar peşin, satışlar 2 yıl garantili

Otoshops ikinci elde yeni uygulamalarıyla fark yaratmak için geliyor. Araçları nakit alacak olan Otoshops, sattığı moddellere iki yıla kadar garanti verecek.

ALJ Holding, Türkiye’de, Toyota, Lexus, ALJ Finans, DJCool ve DJAuto’nun ardından otomotiv sektöründeki yatırımlarına Otoshops ile devam ediyor. Otoshops, her marka, model, yaş ve kilometrede ikinci el araç almak veya araçlarını satmak isteyenlere tek noktadan yenilikçi çözümler ve üst düzeyde kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor. ALJ Holding CEO’su Ali Haydar Bozkurt, “Türkiye, gerek genç nüfusu gerekse de dinamik ekonomisi ile büyük bir ülke. Biz, ALJ olarak Türkiye’de bugüne kadar 300 milyon liralık yatırım yaptık. Otoshops ile de 65 milyon TL’nin üzerinde yeni bir yatırım kararı aldık. Yeni markamız Otoshops ile 2. el otomotiv pazarında kurumsallığın yanında sektörde fark yaratacak, kaliteli ve güvene dayalı çağdaş hizmetler sunacağız” dedi.

60 NOKTA, 60 BİN ARAÇ 

Otoshops Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan ise, “2. el pazarında sıfır otomobil satışlarının yaklaşık 3 katına otomobil satılıyor. Biz Otoshops markasıyla İstanbul Kartal perakende noktamız merkez olmak üzere şu anda 13 noktada toplam 12 yetkili satıcımızla araç almak veya satmak isteyenlere süratle ve titizlikle tek noktadan tüm 2. el hizmetlerini veriyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye genelinde 60 bayi ve yıllık 60 bin satış rakamına ulaşmak hedefliyoruz” dedi. 

BEĞENMEYEN 7 GÜNDE DEĞiŞTİRECEK

Otoshops, satın alınan aracı herhangi bir neden göstermeksizin 7 gün içerisinde geri getiren müşterilerine başka bir araçla değiştirme imkanı tanıyor. Satacağı her araca 2 yıla kadar garanti veriyor. Yol yardım hizmetini de içeren Otoshops Garanti, mekanik parçaların yüzde 90’ını kapsıyor. Her marka ve her model aracı detaylı ekspertize tabi tutuyor ve aynı gün içinde araç sahibine ödemesini gerçekleştiriyor. Otoshops Finans ile 48 ay vadeli özel kredi seçenekleriyle sadece 20 dakikada finansman desteği sağlıyor. Kasko ve trafik sigortası yapılıp 2 saat içinde işlemler tamamlanıyor.