Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçlarının açıklanma tarihi araştırılıyor. Adaylar başvurularını 1-16 Temmuz tarihleri arasındasadece bir ünvan için ilgili adalet komisyonu başkanlıklarına yaptı.

Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? merak ediliyor. Adalet Bakanlığı personel alımında bazı ilanlar için başvurular 16 Temmuz 2019 tarihinde sona erdi.  

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

 

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adalet Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan bilgiye göre,Zabıt kâtipliği unvanı için uygulamalı sınava çağrılacakların belirlenmesi ve ilanı için: Sözlü sınava girmeye hak kazananlar en geç 30 Temmuz 2019 Salı günü sınavı yapan adalet komisyonlarının adliye internet sitesinde yayınlanacak. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Teknisyen ve aşçı unvanı için; Sözlü sınava girmeye hak kazananlar en geç 02 Eylül 2019 Pazartesi günü sınavı yapan adalet komisyonlarının adliye internet sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 09:00'da, Yönetmeliğin 14 üncü maddesine göre adaylar sözlü sınava alınacaklardır. Belirtilen günde sözlü sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.