Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Adalet Bakanlığı 2022 personel alımı ne zaman?

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları heyecanla bekleniyor. 1 Mart ile 17 Mart tarihleri arasında başvurularını tamamlayan adaylar gözlerini sonuçlara çevirdi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman 2022? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçlarına ilişkin detaylar yoğun olarak araştırılıyor. Bakanlık bünyesinde çalışmak üzere toplam 12 bin 823 personelin alınacağı müjdelenmiş ve başvurular mart ayında alınmıştı. Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman 2022? Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı?

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Detaylı bilgi gelince haberimizde yer alacaktır.

pgm.adalet.gov.tr adresinden yapılan açıklamada "Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday (son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da dahil edilecektir.) hesaplanarak boy ve kilo ölçümüne çağrılacaklar tespit edilecektir.

Boy ve kilo ölçümüne girmeye hak kazananlar en geç 11 Nisan 2022 Pazartesi günü sınav yapan komisyonların adliye internet sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.