55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak! İlan resmen açıklandı…

Özel sektörde çalışan bazı vatandaşlar, mevcut şartlardan memnun olmadığında çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Bu noktada belediyeler ve bazı kamu kurumları KPSS puanı ile memur alımı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde de en az 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı. Detaylar haberimizde…

KPSS puanı ile memur olmak isteyen birçok vatandaş, çeşitli kamu kurumlarının memur alımı ilanlarını takip edebiliyor. Ayrıca düşük KPSS puanı ile memur alımı ilanları pek çok vatandaşın dikkatini çekebiliyor. Bu noktada Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 55 KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı da açıklandı.

55 KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI YAPILACAK

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, belirtilen KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile açıklanan boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapılacağı resmen duyuruldu.

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 55 KPSS puanı ile istihdam edilmek üzere; ekonomist, tekniker ve koruma ve güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

KIRIKKALE İLİ BAHŞILI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan memur alımı ilanında, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Nitekim Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı memur alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihlerine ve diğer detaylara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale ili Bahşılı Belediye Başkanlığı KPSS ile memur alımı ilanı için buraya tıklayın.