4.proje de bu yıl sonunda geliyor...3 milyar TL'lik yatırımın 3. halkası da başlıyor

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Asmalı, “Yatırım zincirimizin 3'üncü halkası olan 1.2 milyar TL'lik yatırım değerine sahip Big Country projemizde ön satışa başladık” dedi.

2021-2022 dönemi için 3 milyar TL'lik yatırım hedefi belirleyen Akyapı yatırım zincirinin 3'üncü halkası olan villa projesi Big Country'de ön satışa başladı. Akyapı'nın Hakan Grup işbirliğiyle hayata geçireceği projenin yatırım değeri ise 1.2 Milyar TL. Akyapı'nın yatırım projeksiyonu çerçevesinde Ümraniye'de Limonlu Bahçe Konakları konut projesi ve Hadımköy'de Metkap ticari projesinin ardından ön satışa sunduğu Big Country, 126 adet birbirinden bağımsız, tek katlı villadan oluşuyor. Tüm villalar, birbirini engellemeyecek şekilde, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi' manzarasına hakim konumda bulunuyor.

4'ÜNCÜ PROJE DE YOLDA

Geçen yıl aralık ayında satışa sunulan, 1.3 milyar TL değere sahip Limonlu Bahçe Konakları'nda satışların oldukça iyi gittiğini söyleyen Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, sözlerine şöyle devam etti: 15 blokta toplam 509 daireden oluşan projemizde ayrıca 148 adet ticari alan yer alıyor.

SANAYİ PROJESİ DE VAR

Projemiz, konutu hem yaşamak için, hem de yatırım aracı olarak gören kitleler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yatırım halkamızdaki bir başka projemiz; 500 milyon lira yatırım değeriyle Metkap. Akyapı'nın en yeni ve çevreci sanayi projesi olarak öne çıkan Metkap projemizin muhatabı ise metal ve kaplama sanayii. Ön satışına nisan ayında başladığımız bu projede 137 adet imalathanemiz bulunuyor. Yatırım zincirimizin 3'üncü halkası ise ön satışına başlamakta olduğumuz Big Country. Bu projenin hemen ardından Başakşehir projemiz gelecek. Onu da yıl sonuna doğru duyurmayı planlıyoruz."

HER VİLLADA AYRI HAVUZ

225 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Big Country'de her villanın kendine ait bir havuzu bulunuyor. Marmara Denizi ve Büyükçekmece Gölü'nün kesişim noktasında yer alan ve hem deniz hem de göl manzarasını birlikte sunan Big Country,'de aynı zamanda 2 bin 450 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı da bulunuyor.

FİYATLAR 17 MİLYON TL'DEN BAŞLIYOR

AKYAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel ise şu bilgileri paylaştı: Projemizdeki villalar 756 ila 1.980 metrekare arasında değişen bahçe büyüklükleriyle, zevkinize göre hobi bahçeleri oluşturabileceğiniz alanlar sunuyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 seçeneklerinin sunulduğu villalarda fiyatlar ise 17 milyon liradan başlıyor.