38 noktaya daha uçuş başlıyor

Koronanavirüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) eylül ayı uçuş planı belli oldu.

Halen 48 ülkeye uçan THY, eylül ayı boyunca 38 farklı noktaya daha uçacak. Dünyanın farklı coğrafyalarına yeniden uçmaya başlayacak olan THY salgın nedeniyle 19 Temmuz’da tekrardan askıya alınan İran uçuşlarını 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferlerini yeniden planlamaya dahil edildi.

TİTİZ ÇALIŞMA YAPILDI

Eylül uçuş planı ile ilgili olarak THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz” denildi.

SINIRSIZ DEĞİŞİM HAKKI

Açıklamada “Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Mart 2020-31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki biletlemeleriniz için sınırsız değişiklik yapabilirsiniz. Uçuş takvimi eylül ayı sonuna kadar uygulanacak uçuşlarımızı göstermektedir” denildi. Açıklamada uçuş planlarının sürekli güncelleneceği belirtilerek paylaşlacağı duyuruldu.

EYLÜL AYINDA BAŞLANACAK UÇUŞLAR

İran: Tahran, Tebriz, Şiraz ve Meşhed

Artvin Hopa

Kanada: Vancouver, Madagaskar

Estonya: Riga ve Tallin

Gürcistan: Batum ve Tiflis

Vietnam: Honai ve Ho Chi Minh City

Suudi Arabistan: Dammam ve Riyad

Cezayir: Konstantin ve Vahran

Afganistan: Mezar-ı Şerif

Rusya: Krasnador, Soçi ve Kazan

Irak: Süleymaniye

Hindistan: Mumbai ve Delhi

Bahreyn

Ürdün: Amman

Türkmenistan: Aşkaabat

Litvanya: Vilnius

Moğolistan: Ulanbatur

Yunanistan: Selanik

Fas: Marakeş

Umman: Maskat

Nijerya: Abuja ve Lagos

Güney Afrika: Cape Town, Johannesburg ve Durban

BAE: Abu Dabi