3600 ek gösterge son dakika haberleri ve açıklamalar

AK Parti sözcüsü Çelik 3600 ek gösterge ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre ek gösterge hakkında öğretmen, polis ve hemşire gibi birçok memuru gülümseten değişiklikler açıklandı.

Memurlar sık sık 3600 en gösterge son dakika haberlerini ve gelişmelerini merak ediyor. 3600 ek gösterge hayata geçerse maaşlarda 740 TL'ye varan bir artış yaşanacak.  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası konuya olumlu yaklaştıklarını ifade etmişti. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk da, kapsamlı çalışma yaptıklarını dile getirdi. 3600 ek gösterge ne oldu? diye merak edenler için yanıtı haberimizde.. 

3600 EK GÖSTERGE SON DAKİKA HABERLERİ 

ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK'DA AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan 3600 ek gösterge ile yeni açıklama geldi. Bakan Selçuk, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinden gelen soruları yanıtladı. Bakana 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların akıbeti de soruldu. Bakan Selçuk, "Bu konuda kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Bunun birçok etkisi var. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile meslekler arasında dengeleri de göz önünde bulundurarak bütüncül bir şekilde konuyu değerlendirmeye devam ediyoruz" dedi.