3. yargı paketi 2020 maddeleri ne? 3. yargı paketi içeriği ne olacak?

İkinci yargı paketini içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Bu açıklamanın ardından 3. yargı paketine dair araştırmalar da hız kazandı. 3. yargı paketi içeriği ne olacak? 3. yargı paketi 2020 maddeleri ne? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Üçüncü yargı paketine dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm detaylar..

TBMM Adalet Komisyonunda 2. Yargı Paketi'ni içeren Hukuk Muhakemeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi kabul edildi. Gözler 3. yargı paketine çevrildi. 3. yargı paketi içeriği ne olacak? 3. yargı paketi 2020 maddeleri ne? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...  

3. YARGI PAKETİ İÇERİĞİ NE OLACAK?

Yargı Strateji Belgesi kapsamında daha önce 1. Yargı Paketi'nin sunulduğunu hatırlatan Muş, "Şu anki 2. Yargı Paketi oluyor. Hukuk Muhakemeleri Kanunu'ndaki değişiklik 2. Yargı Paketimiz." ifadesini kullandı.

İnfaz düzenlemesinin 3. Yargı Paketi'nde olacağını bildiren Muş, "İnfaz düzenlemesiyle alakalı son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Mecliste önümüzdeki hafta diğer siyasi parti gruplarıyla görüşmeler yapacağız. Onlarla görüştükten sonra teklifimizi nihai hale getirip Meclis Başkanlığına sunacağız." diye konuştu.