3 ay erteleme imkanı sunuyorlar! Bayramlık krediler hazır

Yaklaşan Kurban Bayramı bankaları da harekete geçirdi. Bankalar yüzde 0.75 faiz oranından başlayan 60 ay vadeli ihtiyaç kredi paketlerini hazırladı.

ÖZGÜL ÖZTÜRK

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bankalar da bayram kredisi için peş peşe kampanya açıklamaya başladı. 0.75’ten başlayan faiz oranıyla sunulan kredilerde 3 ay erteleme imkanı da var. İşte bankaların hazırladığı bayramlık krediler:

31 TEMMUZ SON GÜN

Şekerbank: Banka kampanya kapsamında 60 aya varan vadelerle birlikte yüzde 0.75’ten başlayan faiz oranları ve 3 aya kadar taksit erteleme imkânı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 30 Temmuz’a kadar Şekerbank şubelerinden başvuru yapabilecek.

QNB Finansbank: Nakit ihtiyacı olan müşterilerine Kurban Bayramı’na özel, aylık yüzde 0,84’ten başlayan faiz oranı ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Kampanya 9 -31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Alternatif Bank: Yüzde 0.96’dan başlayan faiz oranları ve esnek ödeme koşullarıyla 60 ay vade imkanı tanıyor.

Garanti BBVA: Banka yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle bayram kredisi sunuyor.

TEB: Kredi kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 0,89’dan başlayan ve 36 aya varan vade seçenekleriyle imkan tanıyor.

Yapı Kredi: 3 ay ertelemeli bayram kredisiyle bayram dönemi artan ihtiyaçların finansmanında müşterilerini rahatlatıyor. 

KIYAFETTEN TEKNOLOJİYE ÖZEL KAMPANYALAR

Akbank Axess ve Wings kartlarına özel kampanyalar başlattı. Kurban Bayramı süresince devam edecek kampanya kapsamasında CarrefourSa’da 27 Haziran– 3 Ağustos arasında kurban koli alımlarında 100 TL indirim, seçili giyim markalarında +2 taksit, Axess Mobil’e özel 31 Ağustos’a kadar Europcar’dan ilk araç kiralama harcamasında yüzde 30 indirim, Enterprise.com.tr ’den yapılacak araç kiralamalarında yüzde 40 indirim sunuluyor.