27. dönem POMEM yedek yerleştirme sonuç sorgulama sayfası: POMEM 1. yedek yerleştirme sonuçları belli oldu!

27. dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçlarına er. Asıl olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adaylar, POMEM 1. yedek yerleştirme sonuçları nasıl sorgulanır? sorusuna cevap aramaya başladı. Haberimizin içerisinden 27. dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

27. dönem POMEM yedek yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara erişmek isteyen adaylar, POMEM 1. yedek yerleştirme sonuçları nasıl sorgulanır? sorusuna yanıt aramaya başladı. Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada, "Asıl olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine lisans mezunu 669 erkek, ön lisans mezunu 136 erkek, lisans mezunu 30 kadın, ön lisans mezunu 6 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır." ifadelerine yer verildi. İşte detaylar...

POMEM YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

27. DÖNEM POMEM YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"27. Dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.

27. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine asıl olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine lisans mezunu 669 erkek, ön lisans mezunu 136 erkek, lisans mezunu 30 kadın, ön lisans mezunu 6 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur."