28. Dönem POMEM yeni başvurular ne zaman alınacak? Heyecanla bekleniyor!

Yeni polis alımına başvurmak isteyenler ise başvuruların ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki, 27. Dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? 28. Dönem POMEM yeni başvurular ne zaman alınacak?

27. Dönem POMEM mülakat sonuçları için geri sayım devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Lisans mezunu (5.440) erkek, (960) kadın, önlisans mezunu (1.360) erkek, (240) kadın aday olmak üzere toplam (8.000) aday asıl olarak alınacak. 27. Dönem POMEM mülakat sonuçları, Polis Akademisi Başkanlığı'nda ilan edilecek. Peki, 27. Dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? 28. Dönem POMEM yeni başvurular ne zaman alınacak?

27. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

27. Dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Mülakat sonuçlarının eylül ayı içerisinde açıklanması ön görülüyor. 27. Dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları ile ilgili gelişme olması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

28. DÖNEM POMEM BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

28. Dönem POMEM sınavına ilişkin yeni bir açıklama yapılmadı. Polis Akademisi tarafından resmi açıklama yapılması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

POMEM NEDİR?

POMEM, Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere meslek eğitimi veren eğitim öğretim kurumlarıdır. 4 yıllık fakülte mezunlarından aranılan niteliklere sahip olanlara yapılan sınavlarda başarılı olan adaylara, 6 aydan az olmamak üzere eğitim verilir.

İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 36 okulda eğitim vermektedir.