A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri vatandaş ile buluşturan A101 her hafta sınırlı sayıda getirdiği aktüel ürünleri satışa sunuyor. Haftanın ürünleri Perşembe günleri mağazalarda yer alıyor. Vatandaşlar bu ürünlere yoğun ilgi gösteriyorlar.

A101 aktüel, yeni haftasında dolap, mutfak ürünleri, dikiş makinesi ürünü, ev tekstili, pilates topu ürünleri, tef ürünü, derin dondurucu ürünü, televizyon fırsatı, cep telefonu ürünü gibi harika indirimlerin bünyesinde bulunduğu kampanyalar sizlerle. Ayrıca görüyoruz ki elektronik fırsatlar da bu haftayı adeta harika bir haftaya çeviriyor. İndirim uzmanı ve kampanyanın kitabını yazan A101 yine harika işlere imza atmış.

A101 21 Haziran, Aldın Aldın kampanyalarında önemli ürünler var. Hi-Level 43” uydu alıcılı Full HD LED Tv ile başlayan indirimli ürünlerde Canon E414 çok fonksiyonlu yazıcı da sizlerle olacak. Bu hafta SEG SDF 2451M derin dondurucu ürünü de sizlerle olacak. Kamapanyalarında A101; Altus tezgah altı buzdolabı da sizlerle olacak. Ayrıca kişisel temizlik ürünleri de sunan market bu hafta gıda ve temizlik ürünlerini de sunuyor.