POMEM 12 bin polis özel harekat alımı 2017 aranacak şartlar!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Meslek Eğitiminin aylardır Polis Özel Harekat alımı yapması beklenmekteydi. Alımlar ne zaman yapılacak derken sonunda Yozgat ili POMEM müdürü konu hakkında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

21. dönem POMEM'e 12 bin Polis Özel Harekat (PÖH) alımı yapılması planlanıyor. Peki aranacak şartlar nedir, tahmini başvuru tarihlerini adaylarımız ile paylaşıyoruz. POMEM müdürü tarafından yapılan açıklama ile 21. dönem alımlarında 12 bin öğrencinin alınmasının planlandığı belirtildi. Bilindiği üzere 21. dönem POMEM alımlarının Polis Özel Harekat sınıfı için yapılması beklenmektedir. 

ARANACAK ŞARTLAR

Şu an için PÖH alımlarında hangi şartların aranacağı net olarak bilinmiyor. Ancak adayların istekleri şu şekildedir. En az lise mezunu olmak Askerlik şartı aranmaması KPSS şartı aranmaması

TAHMİNİ BAŞVURU TARİHİ

Yozgat ili POMEM müdürü tarafından yapılan açıklama ile 12 bin POMEM'e 21. dönem polis öğrencisi alımının 20. dönem POMEM eğitimlerinin bitmeden yapılacağı öğrenildi. 20. dönem POMEM eğitimlerinin Aralık ayına kadar süreceği düşünülürse alımlarında en geç 4 - 5 ay içerisinde yani bu sene yapılması beklenmektedir.