2024 model Dacia elektrikli SUV 892 bin TL! KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Türkiye'de elektrikli araç kullanım oranı gün geçtikçe artıyor. Kullanıcıların dikkatini çeken kriterler arasında konfor, ucuzluk ve en önemlisi uzun menzil var. Bu kriterleri karşılayan elektrikli otomobillere talepler oldukça fazla. Birçok model arasında Dacia Spring otomobil hem uygun fiyatıyla hem de SUV model olmasıyla dikkat çekiyor. İşte Dacia Spring SUV model haberin detayları…

Trafikte çok sayıda elektrikli otomobiller mevcut. Bu gelişmeleri yakından takip eden Dacia yetkilileri kullanıcıların taleplerini karşılamak adına yenilikleri Dacia Spring SUV modelinde sergilemeye çalışıyor.

Agresif kasası ve elektrikli motoruyla günümüz teknolojilerini bir arada tutmaya çalışan Dacia Spring SUV modelini yollarda çok göreceğiz gibi duruyor.

DACİA SPRİNG SUV MODELİ KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Tamamen elektrikle çalışan şehir otomobili Dacia Spring, SUV karakteriyle ön plana çıkıyor. Dacia markasıyla özdeşlemiş ve günlük sürüşe keyif katacak her şeye sahip.

Günlük kullanım içinde pratik görünen Dacia Spring SUV modeli bayilerde satışa hazır.

892 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARIYLA DACİA SPRİNG SUV

Piyasada çok sayıda elektrikli otomobil modeli mevcut. Bunların bir kısmı yüksek ücret ile satıştayken bir kısmı ise uygun fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor.

Piyasanın nabzını tutan ve kullanıcının taleplerini önemseyen Dacia, Spring modelinin SUV karakterine belirlediği fiyat bir çok otomobil hayali kuranların hayallerini gerçekleştirir nitelikte.

892 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla satışa hazır.