THY 2018 personel memur alım başvuru şartları Kurumsal Pazarlama bölümü Kalite Güvence Başkanlığı

Yeni yayımlanan ilanlara göre Türk Hava Yollarının çok sayıda pozisyon için personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve detaylar nedir. THY ilanına başvurmak isteyen adaylar için şartlar şu şekilde: *T.C. vatandaşı olmak *01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri arasında doğmuş olmak *En az önlisans/meslek yüksekokulu mezunu olmak *İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.) *Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak *Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya en az 1 yıl tecilli olmak (En az Kasım 2018 tarihine kadar tecilli olmak) Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, ''2018'e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz'' dedi.

THY 2018 yılında yeni personel alacağını ilan etti. THY Kurumsal Pazarlama bölümü için yeni personel alacaki pek THY kurumsal pazarlama iş başvurusu ne zaman, kimler başvurabilir ve THY Kurumsal Pazarlama iş ilanı başvuru şartlar neler? Türk Hava Yolları, Kurumsal Pazarlama ve Kalite Güvence Başkanlığı'nda personel alımı yapacağını duyurdu.Türk Hava Yolları, Kurumsal Pazarlama ve Kalite Güvence Başkanlığı'nda personel alımı yapacağını duyurdu. THY 2018 yılında yeni personel alacağını ilan etti. THY Kurumsal Pazarlama bölümü için yeni personel alacaki pek THY kurumsal pazarlama iş başvurusu ne zaman, kimler başvurabilir ve THY Kurumsal Pazarlama iş ilanı başvuru şartlar neler? Başvuru formuna thy.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz... THY 2018 yılında yeni personel alacağını ilan etti. THY Kalite Güvence Başkanlığı bölümü için yeni personel alacak. pek THY Kalite Güvence Başkanlığı iş başvurusu ne zaman, kimler başvurabilir ve THY Kalite Güvence Başkanlığı iş ilanı başvuru şartlar neler?

2018 THY Kalite Güvence Başkanlığı personel alım başvurusu

Türk Hava Yolları, Kurumsal Pazarlama ve Kalite Güvence Başkanlığı'nda personel alımı yapacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları, Kurumsal Pazarlama ve Kalite Güvence THY 2018 yılında yeni personel alacağını ilan etti. THY Kalite Güvence Başkanlığı bölümü için yeni personel alacak. Pekİ THY Kalite Güvence Başkanlığı iş başvurusu ne zaman, kimler başvurabilir ve THY Kalite Güvence Başkanlığı iş ilanı başvuru şartlar neler? Başvuru formuna thy.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz...

THY 2018'DE KAÇ PERSONEL ALACAK?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "2018'e dair istihdam olarak planlamamız şu anda ana kademede yaklaşık 3 bin, iştiraklerle bakıldığında 3 bin 500. Benzeri bir şekilde gitmesi halinde bunun 7 bine çıkacağını öngörüyoruz" dedi.