Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Açıklama yapıldı mı?

Bu toplantıda memurlara ikramiye verme konusu görüşülmesi tahmin ediliyordu. Peki memurlara ikramiye konusunda açıklama yapıldı mı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı yaklaştıkça Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi sorusu sıkça soruluyor. İkramiye konusunda herhangi bir açıklama yapıldı mı? Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca memur tarafından merak ediliyor. KFDK toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşulacak konular arasında bayram ikramiyesininde geçmesi bekleniyordu.

MEMURLARA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Memurlara bayram ikramiyesi verilecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca memur tarafından merak ediliyor. KFDK toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşulacak konular arasında bayram ikramiyesininde geçmesi bekleniyordu. Bakan Sarıeroğlu başkanlığında toplanan KFDK'dan beklenen karar çıkmadı. KFDK toplantısında söylenenin aksine memura bayram ikramiyesi konusu görüşülmedi.

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYORDU

Bayram ikramiyesinin memura verilmesi halinde bu ödenekten SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin de faydalanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ramazan ve Kurban Bayramlarında verilmesi planlanan bayram ikramiyesi yılda iki kez olmak üzere ödenecekti. Memura bayram ikramiyesinin karara bağlanması halinde yapılacak ödemenin ya memur ve emeklinin aldığı maaş kadar ya da en yüksek memur aylığının iki katı tutarında yani 2 bin 62 lira civarında olması öngörülüyordu.