En az lise mezunu 3 Bin 358 güvenlik personeli alımı yapılıyor

Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından 3 bin 250 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı bildirildi. İŞKUR resmi sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda güvenlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere en personel alımları yapıldığı belirtildi.

İŞKUR aracılığıyla 3 bin 258 güvenlik görevlisi personeli alımı yapılıyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlara yapılan alıma en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Peki başvuru nasıl yapılacak? İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması ve güvenlik kartına sahip olması gerekmektedir. İlana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. 

ALIM YAPAN KURULUŞLARDAN BAZILARI

HACI İNCE KONYA ENTG ET VE HAYV. SAN VE TİC A.Ş., PRONET GÜVENLİK VE DANIŞMA HİZMETLERİ A.Ş , AŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ, HEDEF GÜVENLİK ANONİM ŞİRKETİ , SİSTEM GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. , YSS ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ , SECURİTAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A Ş , İZMİR DOKUZ EYLÜL EĞİTİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ , YENİÇERİ ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ , SİSTEM GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. , TEPE SAVUNMA VE GÜVEN. SİSTEM., NOKTA ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ , TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİS.SANA.Ş..

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması ve güvenlik kartına sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Çalışma ve İş Kurumuna kayıtlı olması gerekmektedir. Kayıtlı olmayan adaylar https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden giriş yaparak kayıt yaptırabilirler. İŞKUR kaydı olanlar ise aşağıdaki bağlantı adresine giderek başvurusunu yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048