''1.4 milyar lira cepte kaldı''

Vodafone Red müşterileri, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve özel Vodafone Red faydaları ile son 1 yılda toplam 1.4 milyar TL'lik ayrıcalıktan yararlandı.

ÖZLEM BEYTÜT

Vodafone Red müşterileri, dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve özel Vodafone Red faydaları ile son 1 yılda toplam 1.4 milyar TL'lik ayrıcalıktan yararlandı. Bu süreçte Red'liler, tarifelerinde bulunan uygulamalar sayesinde en popüler uygulamalarda toplam 652 milyon GB interneti ek ücret ödemeden kullandı.

4 KAT FAZLA İNTERNET

İzmir'de düzenlenen toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin'in verdiği bilgiye göre Vodafone Red'liler, son 1 yılda yaklaşık 2,5 milyar GB mobil internet kullandı, 56 milyar dakika konuştu, 2,5 milyar SMS attı.Mobil internet kullanımı 1 yıl öncesine göre %25 artan Vodafone Red'liler, normal bir faturalı tarife kullanıcısına göre 4 kat daha fazla internet kullandı. Red'lilerin aylık ortalama data kullanımı 25 GB'ı aştı. Meltem Bakiler Şahin, son 1 yılı şöyle değerlendirdi: "Red'lilere, son 1 yılda 1,4 milyar TL'lik ayrıcalık sağladık. Son 1 yılda, Vodafone Red müşterilerinin % 86'sı aktif olarak her ay Vodafone Yanımda'yı ziyaret etti. Red müşterileri dijital asistan TOBi'yi diğer müşterilere oranla 2 kat daha fazla kullandı, işlemlerini dijital ve interaktif gerçekleştirdi. Red satışlarının % 35'i dijital kanallardan geldi. Red'liler, indirimli tarifeler sayesinde 1 yılda 25 milyon TL'ye yakın tasarruf etti" dedi.

Şahin şöyle devam etti: "Red'liler, bir yılda, internetinden harcamadan sosyal medyada 50 milyon gün vakit geçirdi, 600 milyar mesaj attı, 1 milyar şarkı dinledi, YouTube'da 3 milyon video izledi, 2 milyon bölüm dizi izledi. Bununla birlikte, 2021'den beri yeni gelen Red'lilere sunulan 3 ve 6 aylık hediye Netflix ve Amazon Prime Video üyeliğinden yaklaşık 48 bin abone yararlandı, toplam 5,5 milyon TL fayda elde etti. Red'liler, 65 ülkede 4 gün boyunca ek ücret ödemedi. Yine müşterilerimiz, Uber'den İspark'a, Budget'tan Havaist'e, en seçkin markalarda hediye ve indirimlerden yararlandı. Bu ayrıcalıklar bu yılda yeni projelerle sürecek."