12 Ekim'de kaçıncı sınıflar okula başlayacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan: İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtmaya başlıyoruz.'' diye konuştu. Peki, Yüz yüze eğitim kaçıncı sınıflar için ne zaman başlayacak? 12 Ekim'de kaçıncı sınıflar okula gidecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan yüz yüze eğitim ile ilgili alınan kararları açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise yüz yüze eğitim başlama tarihini duyurdu. Peki, Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Kaçıncı sınıflar okula gidecek?

KAÇINCI SINIFLAR OKULA GİDECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?" sorusuna açıklı getirdi. Erdoğan yaptığı açıklamada: "2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtmaya başlıyoruz" dedi. Buna göre 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak.

YÜZ YÜZE EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim başlama tarihini açıkladı. Selçuk yaptığı açıklamada: "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." ifadelerine yer verdi.