YÖKDİL sonuçları açıklandı

YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu hakkında Anadolu Üniversitesi son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. YÖKDİL sonuçları sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor

YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu 2018 yılında da araştırılıyor. YÖKDİL sonuçları açıklandı mı sorusu hakkında Anadolu Üniversitesi son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. SON DAKİKA... Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile 22 Eylül Cumartesi günü düzenlenen beşinci YÖKDİL sınavının sonuçları adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte adaylar, kendilerine ait sonuçları yoğun şekilde sorgulamaya başladı. Detaylar aksam.com.tr'de.

YÖKDİL SONUÇLARI SORGULAMA

YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile 22 Eylül Cumartesi günü düzenlenen beşinci YÖKDİL sınavının sonuçları adayların erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte adaylar, kendilerine ait sonuçları yoğun şekilde sorgulamaya başladı. 

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlen YÖKDİL sınavının sonuçlarına ilişkin resmi bir açıklama yapmadı. Sonuçların genellikle sınavın yapıldığı tarihten itibaren 15 gün içinde açıklandığını biliyoruz. Tarih konusunda zaman zaman istisnalar olabiliyor. Mesela bir önceki sınav 17 Mart'ta gerçeklemiş sonuçlar 6 Nisan'da açıklanmıştı. Yani 20 gün sonra açıklanmıştı. Son yapılan YÖKDİL sınavının da sonuçlarının 12 - 17 Ekim tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.