YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 ek yerleştirme kayıtları ne zaman?

YKS ek tercih sonuçları ve kayıt tarihleri yoğun olarak araştırılıyor. Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği YKS ek tercih dönemi dün başladı. Adaylar, 2021-YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabiliyor. Peki, YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 ek yerleştirme kayıtları ne zaman?

YKS ek tercih dönemi dün başladı. ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuza göre tercih süresi 23 Eylül 2021 tarihinde sona erecek. Adaylar, tercih yapma hakları bulunan tablolardan en fazla 24 tercih yapabileceklerdir.

YKS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

YKS ek tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. YKS ek tercih sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

2021 YKS EK YERLEŞTİRME KAYITLARI NE ZAMAN?

2021 ek yerleştirme kayıtlarının ne zaman yapılacağı ÖSYM kılavuzunda yer aldı. Buna göre, bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 4-7 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.