YKS 2. ek tercih taban puanları belli oldu mu? YKS 2. ek tercih boş kontenjanlar açıklandı mı?

YKS 2. ek tercih taban puanları ve kontenjanları yoğun olarak araştırılıyor. 140 puanla tercih dönemi bugün başlıyor. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ''Tercihlerinizi 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan yapabilirsiniz.'' dedi. Peki, YKS 2. ek tercih taban puanları belli oldu mu? YKS 2. ek tercih boş kontenjanlar açıklandı mı?

YKS 2. ek tercih taban puanları yoğun olarak araştırılmaya başlandı. YKS 2. ek tercih dönemi bugün başlıyor. Prof. Dr. Halis Aygün "Tercihlerinizi 14-18 Ekim tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan yapabilirsiniz." açıklamasında bulundu. Peki, YKS 2. ek tercih taban puanları belli oldu mu? YKS 2. ek tercih boş kontenjanlar açıklandı mı?

YKS 2. EK TERCİH TABAN PUANLARI VE BOŞ KONTENJANLAR BELLİ OLDU MU?

YKS 2. ek tercih taban puanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

YKS 2. EK TERCİH TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

YKS 2. ek tercih robotu 2021: ÖSYM YKS 2. ek tercih (3. tercih) ekranı açıldı mı?

YKS 2. EK TERCİH TARİHLERİ

YKS 2. ek tercihler 4-18 Ekim tarihleri arasında yapılabilecek. Başarı sırası gerektiren yükseköğretim programlarını, merkezi yerleştirme ve ek yerleştirmede olduğu gibi 2021-YKS İkinci Ek Yerleştirmede de sadece ilgili başarı sırası şartını sağlayan adaylar tercih edebileceklerdir.