Ufka Yolculuk deneme sınavı yapılıyor

Kayıtlar 1 Kasım’da başladı. Ufka Yolculuk kayıtları 16 Şubat saat 23:59’a kadar yapılabilecek. Online sınav 17-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Sonuçlar 25 Şubat tarihinde saat 20.00’da açıklanacak.

Kayıtlar 1 Kasım’da başladı. Ufka Yolculuk kayıtları 16 Şubat saat 23:59’a kadar yapılabilecek. Online sınav 17-18 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Sonuçlar 25 Şubat tarihinde saat 20.00’da açıklanacak.

ONLİNE DENEME SINAVI NEDİR?

20 Ocak'ta saat 10.00-22.00 arasında online deneme sınavını çözerek yarışmaya hazırlanabilirsin. Ufka Yolculuk internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YARIŞMA SORULARI NASIL OLUYOR?

Yarışma Türkçe dilinde Ufka Yolculuk için özel olarak hazırlanan “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz Peygamberimizden Dini Hikâyeler” (A kategorisi için) ve Prof. Dr. Mahmud Es’ad COŞAN’ın “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz Hadislerle Kur’an ve Sünnet” (B ve C-D-E-F kategorileri için) adlı eserlerden yapılacaktır. Arapça ve İngilizce dilinde ise yine yarışma için özel hazırlanan "Riyâzu's Sâlihîn'den Seçmeler" adlı eserden yapılacaktır.

Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz Peygamberimizden Dini Hikâyeler; Mürşide Uysal tarafından kaleme alınan bu eser sevgili Peygamberimizin hadislerinden seçilen, bizzat Peygamberimizin anlattığı hikâyelerden oluşan, Peygamberimizin döneminde ve onunla ilgili olaylardan meydana gelmektedir.

Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz Hadislerle Kur’an Sünnet; Bu eser Prof. Dr. M. Es'ad Coşan’ın yaptığı Kur'an âyetleri tefsiri ve özellikle de Hadis şerhleri içinden seçilmiş olup Kur'an ve Hadis bütünlüğünü, ayrılmazlığını işleyen, "kul" ve "ümmet" olma yolunda Sünnet'in değerini, kıymetini önümüze seren konuşmalarının yazı diline aktarılarak yeni bir sistematik içerisinde sunulmasından oluşmaktadır.

Türkçe dilindeki yarışma kitaplarımıza http://ufkayolculuk.com/yarisma-kitaplari.html bağlantısında “Temin noktaları” kısmında bulunan adreslerden ulaşabilir veya “online satın al” kısmına tıklayarak internetten sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz kitabımızı e-kitap olarak da satın alabilirsiniz.