TUS tercihleri ne zaman açıklanacak? TUS tercih sonuçları açıklandı mı?

4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'nın tercih dönemi 25 Ekim'de sona erdi. Tercih işlemini gerçekleştiren tüm adaylar, TUS 2. dönem tercih sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyorlar. Peki, TUS tercihleri ne zaman açıklanacak? TUS tercih sonuçları açıklandı mı? İşte TUS tercihleri hakkında tüm merak edilenler...

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı tercih işlemlerinin tamamlanması ile birlikte tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılmaya başlandı. Sınava katılan ve tercihlerini yapan tüm adaylar TUS tercihleri ne zaman açıklanacak? TUS tercih sonuçları açıklandı mı? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar...

TUS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Heyecanla beklenen TUS tercih sonuçları henüz açıklanmadı. 2022-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları 28 Nisan'da açıklanmıştı. Ek yerleştirme sonuçları ise 15 Haziran'da adayların erişimine açılmıştı.

TUS 2. dönem tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih ise henüz belli olmadı. TUS tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

TUS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TUS tercih sonuçları açıklandığı takdirde adaylar, tercih sonuçlarını ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden öğrenebilecekler.