TEOG sonuçları bugün açıklanacak - TIKLAYIN

Son Dakika Haberine göre; TEOG sonuçları bugün açıklanacak... TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Son olarak 17-18 Aralık'ta yapılan TEOG mazeret sınavlarının ardından gözler MEB'e çevrildi. TEOG sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Öğrenciler www.meb.gov.tr adresinden sınav sonuçlarını sorgulayabilecek.

TEOG sınav sonuçları için heyecan dorukta. 23-24 Kasım'da yapılan TEOG 1. dönem sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu. Son Dakika Haberine göre; MEB'in 2016-2017 sınav takvimine göre TEOG sonuçları bugün içerisinde açıklanacak.

TEOG SINAV SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

1 milyon 190 bin 826 öğrencinin katıldığı TEOG sınavının sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesinde bugün duyurulacak.

TEOG 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

TEOG 2. dönem sınavları 26 Nisan - 27 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Mazeret sınavları ise 20 Mayıs - 21 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

YANLIŞLAR DOĞRUYU GÖTÜRECEK Mİ?

Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Ortak sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört tür kitapçık verilecek, sınav süresi her ders için 40 dakika olacaktır.

Ortak sınavlara katılamayan ve yedek salonda sınava giren öğrencilerin bilgileri her ders içinayrı ayrı olmak üzere okul müdürlüğü tarafından sınav günü bitiminde e-Okul Sistemi’ne işlenecektir.

Geçerli mazereti olmadan ortak sınav/sınavlara katılmayan öğrencilerin, o derse ait sınavpuanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek, e-Okul Sistemi’nde ortak sınav sonuç hanesinde (G)olarak gösterilecek ve ortalamaya dâhil edilecektir. Veli, öğrencisinin ortak sınava katılamama sebebini, sınavın tamamlandığı tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde okul yönetimineyazılı olarak bildirecektir.