AÖL e-devlet Açık Lise öğrenci giriş sayfası! T.C. kimlik no ile açık lise öğrenci girişi

Açık Lise öğrenci giriş sayfası, 2023-2024 Eğitim dönemi için işlemlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler tarafından ziyaret ediliyor. Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Lise sınav sonuçlarını, kayıt yenileme ve ders seçimi işlemlerini AÖL ögrenci giriş sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki ile sorgulayabilecekler. Eğitimini uzaktan devam ettiren öğrenciler, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak ''öğrenci girişi'' kısmından öğrenebilecek. İşte AÖL e-devlet Açık Lise öğrenci giriş sayfası

T.C. kimlik no ile açık lise öğrenci girişi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Açık Öğretim Liselerinda okuyan öğrenciler tarafından kullanılan bir sistemdir. AÖL sınav sonuçları, kayıt yenileme ve ders seçimi işlemleri http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki üzerinden yapılabiliyor. AÖL öğrenci giriş sayfası T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki haberimizde yer alıyor. İşte AÖL öğrenci giriş sayfası Açık Lise sınav sonuçları sorgulama ekranı

Öğrenciler, Açıköğretim Lise sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ adresinden T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci girişi yaparak öğrenilebilecekler.

Açık lise okuyan ve AÖL sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler AÖL öğrenci giriş sayfasından T.C. kimlik numarası ile açık lise öğrenci giriş linki veya öğrenci numarası ile şifrelerini girerek sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması ve web sitesi üzerinden giriş yapan öğrenciler, T.C. kimlik no ile açık lise öğrenci girişi ile;

Kendilerine gelen mesajları takip edebilecek,

Dönem Bilgilerini görebilecek,

Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilecek,

Ders Seçim İşlemlerini yapabilecek,

Ders Kitaplarını indirebilecek,

Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Bildirim özelligi ile sınav tarihlerini ögrenebilecek,

İş takvimini öğrenebileceklerdir.

Öğrenciler Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabilirler.

TC. KİMLİK NUMARASI İLE AÇIK LİSE ÖĞRENCİ GİRİŞİ

Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmemektedir.

Açık öğretim kurumlarında okuyan öğrenciler, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı AÖL sınav sonuçlarına http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesi üzerinden Açık lise öğrenci girişi yapılarak sorgulama sayfasından ulaşabilecekler. Öğrenciler, Açık Öğretim Lisesi internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ile öğrenci girişi yaparak erişim sağlayabilir.