Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi 2023: Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih ve sonuç tarihi ne zaman?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları bugün belli oldu. Başvuruda bulunan binlerce aday arasından seçilenler şimdi Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine göre tercihlerini yapacak. Tercihlerin ardından sonuçlar MEB tarafından duyurulacak. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih ve sonuç tarihi ne zaman? İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi...

Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi, mülakat sonuçlarının ardından merak edildi. 45 bin öğretmen alımında son dakika gelişmesi yaşandı. Sözlü sınava katılım sağlayan adaylar, mülakat sonuçlarını e-devlet sistemi üzerinden öğrendi. Gözler şimdi Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine çevrildi. Peki ama Sözleşmeli öğretmenlik atama tercih ve sonuç tarihi ne zaman? Haberimizin içerisinden Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine ulaşabilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA TAKVİMİ 2023

Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi MEB tarafından yayınlandı İşte

Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi tercih ve sonuç tarihleri:

BRANŞ DAĞILIMI

Öğretmenlik için atamaya esas teşkil eden 103 alandan atama yapılacağına işaret eden Özer, bu kapsamda en fazla atama yapılacak beş alana ilişkin şu bilgileri paylaştı: "45 bin öğretmen alımında sınıf öğretmenliği için 7 bin 878 kontenjan, rehberlik alanına 3 bin 604, okul öncesi öğretmenliği 3 bin 269, ilköğretim matematik 2 bin 656, din kültürü ve ahlâk bilgisi alanı için 2 bin 604 kontenjan ayrıldı."

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI 2023 // 45 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını e-devlet ile sorgula!