Yüz yüze eğitimde son durum nedir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kabine Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Birçok konunun masaya yatırıldığı toplantıda eğitim ile ilgili de önemli bir karar alındı.

2020 yılının son Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında 28 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi. 

YÜZ YÜZE EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yüz yüze eğitimin başlangıç tarihini verdi. Buna göre yüz yüze eğitim 15 Şubat 2020 tarihinde başlayacak.

Başkan Erdoğan: "İnşallah en kısa sürede kendi üretimimiz olan birden fazla aşıyı milletimizin hizmetine sunmakta kararlıyız. Diğer yandan vaka sayısındaki düzenli düşe uygun olarak kısıtlama tedbirlerini dikkatle gözden geçiriyoruz. Vatandaşlarımdan kısıtlama tedbirlerinin yeniden artırılmasına ihtiyaç duymayacak şekilde 'TAMAM' diye ifade ettiğimiz, temizlik, maske ve mesafe kurallarına sıkı bir şekilde riayet etmelerini bekliyorum. Bugünkü toplantımızda salgınla mücadelede geldiğimiz yeri tekrar değerlendirdik. Gelişmelerin ümitvar olduğunu gördük. Bu çerçevede okullarımızdaki yüz yüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021'e kadar uzatıyoruz." ifadelerine yer verdi.