Sınıf Öğretmenliği taban puanları 2020 açıklandı mı? Sınıf Öğretmenliği taban ve tavan puanları belli mi?

Üniversite sınavı oturumları 27 Haziran ve 28 Haziran'da gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar sonuçlarına 28 Temmuz'da erişebilecekler. Sınıf Öğretmeni olmak isteyen adaylar Sınıf Öğretmenliği taban puanları 2020 açıklandı mı? Sınıf Öğretmenliği taban ve tavan puanları belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. YKS soruları ve cevapları, 28 Haziran saat 20.50 itibariyle Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarına katılan öğrencilerin erişimine açıldı.

Üniversite sınavı YKS 2020, 27-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen üç ayrı oturumun ardından tamamlandı. Hayalini kurdukları üniversitede eğitim almak isteyen öğrenciler Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testlerinde ter döktüler. Sınıf Öğretmenliği hayali ile sınava giren adaylar Sınıf Öğretmenliği taban puanları 2020 açıklandı mı? Sınıf Öğretmenliği taban ve tavan puanları belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm merak edilenler..   

SINIF ÖĞRETMENLİĞİ TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

Sınıf Öğretmenliği 2020 taban ve tavan puanları henüz açıklanmadı. Sınıf Öğretmenliği yerleştirme puanları açkıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

YKS SORU VE CEVAP ANAHTARI AÇIKLANDI

27 Haziran 2020 tarihinde düzenlenen 2020-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 28 Haziran 2020 tarihinde uygulanan 2020-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2020-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarlarına 28 Haziran 2020 tarihinde saat 20.50’den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir.

YKS SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ

YKS 2020 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sonuçları 28 Temmuz’da adayların erişimine açılacak. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmündedir.

YKS BARAJ PUANI 2020 KAÇ OLDU?

Bu yıl sınırlı kalmak şartıyla baraj puanı TYT’de 150, AYT ve YDT'de ise 170 olarak açıklandı. YKS'de adaylar lise son sınıfın ikinci dönemindeki derslerden muaf sayılacaklar. YKS birinci dönem ders konuları ile gerçekleştirilecek.