Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları açıklandı! Kazanan isimler belli oldu...

Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçlar yoğun ilgi gördü. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları hakkında açıklama yaptı. Bilgi yarışmasına; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılmıştı. Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak?

Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları hakkında son açıklama Dijital Dönüşüm Ofisi'nden geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılım sağladığı Siber Zeka Bilgi Yarışması'nda sürpriz ödüller veriliyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Siber Zeka Bilgi Yarışması ne zaman açıklanacak?  sorusuna yanıt verdi. 

SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları açıklandı. Öğrenciler cevaplara Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin resmi sayfasında ulaşabilir.

 SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Tüm Türkiye’den yoğun katılımın gerçekleştiği ilkokul, ortaokul ve liseler için düzenlemiş olduğumuz Siber Zekâ Bilgi Yarışması geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 1 milyonun üzerinde öğrencinin katıldığı yarışmanın kazananları belli oldu. İlkokul ve ortaokul kategorisinden ilk 100, lise kategorisinde ise ilk 50 öğrencimiz listeye girmeye hak kazandı. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, başarı dolu bir eğitim dönemi temenni ederiz.

SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASI NEDİR?

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması düzenlenmektedir.

Siber Zeka Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin siber farkındalık düzeylerinin artırılması hedeflenmiştir.

siberzeka.cbddo.gov.tr sayfasında her eğitim kademesi için siber güvenlik konularını kapsayan 10 soruluk eğlenceli bir test bulunmaktadır. En çok doğru cevabı en kısa sürede veren her kademeden öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Siber Zeka Bilgi Yarışması'na 20 Ekim Salı günü ilkokul kademesi ile başlandı. Ay sonuna kadar devam eden yarışmaya ilkokul öğrencileri 20-23 Ekim, ortaokul öğrencileri 24-27 Ekim ve lise öğrencileri ise 28-31 Ekim tarihleri arasında sisteme giriş yaptılar