PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

PTT sınav sonuçları 2018 yılında da heyecanla bekleniyor. PTT sınav sonuçları 12 Ağustos 2018 sınavının ardından araştırılıyor.

PTT personel alımı ile ilgili yapılan açıklamalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Belirtilen tarihlerde başvurularını gerçekleştiren adaylar 12 Ağustos Pazar günü sınava girdiler. Sınavın ardından heyecanla sonuçların açıklanmasını beklemeye başladılar. Sonuçların açıklanacağı tarih ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor. 

PTT GİRİŞ EKRANI

PTT SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

PTT sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili net bir tarih bulunmuyor. Yapılan güncel açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz. Sınav sonuçları http://ptt.gov.tr ve http://ik.ptt.gov.tr adreslerinde yayınlanacaktır. Adaylar, sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını PTT’nin 1840 no’lu posta çeki hesabına 30 TL itiraz ücreti yatırıldığını gösteren belge ve itiraz gerekçesini gösteren dilekçe ile yazılı sınav sonucunun yayınlandığı günü takip eden yedi gün içinde gazisem@gazi.edu.tr e-mail adresine yapacaklardır. Sınavla ilgili itirazlara ilişkin itiraz değerlendirme raporu http://ik.ptt.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.