EKPSS yerleştirme 2017 sonuçları için geri sayım başladı

EKPSS 2. tercihlerin 12-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılmasının ardından yerleştirme sonuçları açıklanacak. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra sıra atamaya gelecek.

EKPSS 2. Yerleştirmelerde Lisans düzeyinden 1.348, Önlisans düzeyinden 507, Lise düzeyinden 444, ilköğretim düzeyinden 246 olmak üzere toplam 2.545 kadroya atama yapılacaktır. Tercihlerini yapan adaylar şimdi EKPSS 2017 yerleştirme sonuçlarını heyecanla beklemeye başladı. 

EKPSS SONUÇLARIN AÇIKLANMASI

Adaylar, ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi edinmeleri gerekmektedir. Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir. EKPSS Yerleştirme Sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmamakla birlikte sonuçlar açıklandığında haberimizde bulabilirsiniz.