Öğretmen seminerleri bitti mi? EBA öğretmen semineri giriş nereden yapılır?

EBA öğretmen seminerleri yoğun ilgi görüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından normalleşme süreci kapsamında 1 milyona yakın öğretmenin yaz dönemi mesleki çalışmaları, online olarak EBA üzerinden gerçekleşiyor. Pazartesi gününden beri seminerlere katılan öğretmenler, seminerlerin ne zaman biteceğini öğrenmek istiyor. MEB Haziran ayı seminer programına göre seminerler bugün sona eriyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen öğretmen seminerleri online olarak gerçekleşiyor. 22 Haziran Pazartesi günü başlayan seminerlerin ne zaman biteceği merak ediliyor. Seminerlere katılmak isteyen öğretmenler EBA öğretmen girişi yapabiliyor. EBA öğretmen semineri giriş ekranına ve öğretmen seminer programına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz.

EBA SEMİNER GİRİŞ VE CANLI YAYIN İZLEME LİNKİ

MEBBİS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SEMİNERLER NASIL OLACAK?

22 Haziran Pazartesi günü online seminerler EBA üzerinden merkezi olarak başladı. Çevrimiçi seminerler ve sonrasında her okulun Zoom, Teams vb programlar üzerinden kendi toplantıları yapılacak.

Seminerler, Eğitim ve öğretimin niteliğini geliştirmek ve verimliliği arttırmak, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve yenilenen, güncellenen öğretim programları hakkında öğretmenlerin bilgilenmelerini ve içeriğini müzakere etmelerini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

EBA ÖĞRETMEN GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

EBA öğretmen girişi için; EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yapılması gerekiyor. Akabinde EBA öğretmen girişi yazısına tıklanıyor. Çıkan ekranda MEBBİS veya e-devlet şifresi ile giriş yaparak sisteme girerek seminerlere katılabilirsiniz.

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Öğretmenlerin yaz dönemi seminerleri 22 Haziran'da başladı, seminerler 30 Haziran'a kadar devam edecek. EBA'dan takip edilebilen seminerler sabah 09:30 ile 13:30 saatleri arasında yapılıyor. Buna göre bugün Haziran ayının son seminerleri gerçekleşecek.

ÖĞRETMEN SEMİNER PROGRAMI