MSÜ 2021 sınavına kaç kişi girdi? MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) bu yıl kaç kişi katıldı?

MSÜ sınavı bugün yapıldı. Saat 10:15 itibarıyla başlayan sınavda adaylara toplamda 135 dakika süre verildi. Sınav için başvurular, 27 Ocak ve 23 Şubat tarihleri arasında alındı. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınav sonuçları, yalnızca sınavın yapıldığı yıl geçerli olarak kabul edilecek. MSÜ 2021 sınavına kaç kişi girdi? MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) bu yıl kaç kişi katıldı?

MSÜ sınavın katılım sağlayan aday sayısı bugün aranan konulardan oldu. Sabah saat 10:15 itibarıyla başlayan sınavda 135 dakika süre verildi. Adaylar sınavda beş seçenekli çoktan seçmeli 120 sorudan oluşan bir test verildi. Puanlar sınavın girildiği yıl içinde geçerli olacak. Peki, MSÜ 2021 sınavına kaç kişi girdi? MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) bu yıl kaç kişi katıldı?

MSÜ 2021 SINAVINA KAÇ KİŞİ GİRDİ?

Sınava bu yıl ne kadar katılım sağlandığı henüz açıklanmadı. Fakat geçtiğimiz yıl haziran ayında yapılan MSÜ sınavına 451 bin 272 kişi girdi. ÖSYM tarafından 81 ildeki 94 sınav merkezinde, 451 bin 272 adayın katılımıyla gerçekleşti.

MSÜ sonuçları açıklandı! ÖSYM MSÜ sınav sonuç sorgulama ekranı...

MSÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSÜ sınav sonuçları ÖSYM takvimine göre 29 Nisan tarihinde erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

MSÜ 2021 soruları nasıldı? MSÜ soruları zor muydu, kolay mıydı?

MSÜ puanları kaç yıl geçerli, taban puanı kaç? MSÜ puan hesaplaması nasıl yapılıyor?