MSÜ 2021 kaç dakika sürecek? MSÜ sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek?

Lisans ve önlisans eğitimine Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) devam etmek isteyen öğrenciler bugün düzenlenen sınava katılıyor. MSÜ 2021 kaç dakika sürecek? MSÜ sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? gibi soruların yanıtları tüm adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte MSÜ 2021 sınavına dair tüm merak edilenler...

ÖSYM tarafından 81 ildeki 95 sınav merkezinde uygulanacak olan MSÜ sınav için heyecan arttı. Sınav bugün saat 10.15'te başlayacak, adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Adaylara, 120 soru yöneltilecek. MSÜ 2021 kaç dakika sürecek? MSÜ sınavı saat kaçta başlayacak, kaçta bitecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

MSÜ 2021 KAÇ DAKİKA SÜRECEK?

ÖSYM tarafından 81 ildeki 95 sınav merkezinde uygulanacak sınav, saat 10.15'te başlayacak, adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Adaylara, 120 soru için 135 dakika süre verilecek.

Adayın, sınava girebilmesi için sınava giriş belgesine ek olarak fotoğraflı nüfus cüzdanını, T.C. kimlik kartını veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını yanında bulundurması zorunlu olacak. Nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport dışında, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kartlar, KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, kimlik belgesi olarak kabul edilecek.

SINAVDA KOVİD-19 ÖNLEMLERİ

Kovid-19 salgınına karşı 2021-MSÜ öncesi alınan tedbirler kapsamında, sınav binalarının detaylı temizliği yapılacak ve dezenfekte edilecek.

Ayrıca, adaylara sınav binası girişlerinde görevliler tarafından maske ve dezenfektan dağıtılacak.

İsteyen adaylar, dezenfektanlarını yanlarında getirebilecek. Sınav görevlilerine de maske ve dezenfektanla birlikte eldiven dağıtılacak. Adaylar ve görevliler, kendi maske ve/veya siperlikleri ile de sınava gelebilecek.

Kovid-19 durumu olan adaylar, sınav merkezlerinde hazırlanan ayrı salonlarda sınava alınacak. Sınav görevlileri ve adayların Kovid-19 durumları, HES kodları aracılığıyla takip edilecek.

Okul bahçelerindeki yığılmayı önlemek ve sosyal mesafeyi korumak için adaylar ve sınav görevlileri dışında hiç kimse okul bahçelerine alınmayacak. Adaylar, sınav binalarına girişte ve sınav bitiminde binadan çıkışta, sosyal mesafenin korunması için sınav görevlileri tarafından yönlendirilecek.

MSÜ 2021 sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? MSÜ cevap anahtarı açıklanacak mı?

MSÜ 2021 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM MSÜ sınav sonucu için tarih verdi!

MSÜ sınavına girerken gerekli belgeler neler? MSÜ sınavına kalem ve silgi götürülür mü?

MSÜ sınavında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? MSÜ sınav değerlendirmesi nasıl yapılıyor?